STÄDLY Favicon

Om Städly

Välkommen hem till Sveriges nya städbolag.
Välj Städly när du vill vara säker på att få det snyggt och rent.

STÄDLY Logo Dark

Lär känna ditt nya städbolag, Städly

Vi är Sveriges nya städbolag. Vi startade med tron på att vi kan leverera smidigt städ till suveräna priser. Välkommen till Städly.

varför välja oss?

Vår målsättning är att leverera en bra och enkel städtjänst till suveräna priser. Smidigt, helt enkelt. Vi erbjuder hemstädning, flyttstädning, storstädning, företagsstädning och mycket mer.

Kvalitetsgaranti

Vi tror på det vi gör. Så starkt, så att vi lovar att du är nöjd. Om du inte är det får du gärna ta kontakt med oss så åtgärdar vi det direkt om så behövs, eller tänka lite extra på det nästa gång vi är hos er.

Ansvarsförsäkring

Vi har självklart en ansvarsförsäkring som gäller när vi städar hos er. Därför kan ni känna er trygga om olyckan mot förmodan skulle vara framme.

Smidigt städ

Ett Smidigt städ innebär att vi håller vad vi lovar. Vi kommer på överenskommna tider, vi bemöter våra kunder på ett professionellt och trevligt sätt.

Suveräna priser

Marknadsledande priser. Eller, på ren svenska, billigt!

Skräddarsydda lösningar

Vi skräddarsyr våra städlösningar utefter era behov. Morgon eller kväll, med familjen hemma eller kunder i butiken. Vi anpassar oss efter er, så att ni kan fokusera på annat!

Ett städ du kan vara säker på

Vi gör vardagen enklare för både företag och privatpersoner. Våra kunder är hjärtat i det vi gör.
Därför är vi en av favoriterna på Facebook, Offerta, Google, Reco och Thatsup!

⭐⭐⭐⭐⭐

Offerta

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

reco

⭐⭐⭐⭐⭐

thatsup

⭐⭐⭐⭐⭐

Call Now Button