STÄDLY Favicon

Frågor och svar om flyttstädning

Välkommen hem till Sveriges nya städbolag.
Välj Städly när du vill vara säker på att få det snyggt och rent.

STÄDLY Logo Dark

Allt du behöver veta om flyttstädning

Om du ska flytta från ditt nuvarande hem kanske du undrar vad som ingår i en professionell flyttstädning. Som tur är erbjuder Städly den billigaste flyttstädningen i Göteborg, endast 27kr per kvadratmeter, och har utmärkta recensioner. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna om flyttstädning och hjälper dig att förbereda dig inför din kommande flytt.

Vad ingår i flyttstädning?

En flyttstädning bör omfatta en grundlig rengöring av hela din bostad, inklusive alla rum och apparater. Detta innebär vanligtvis att du rengör golv, väggar, fönster och badrum, samt att du torkar av ytor och dammsuger eller sopar upp eventuellt skräp. Du kan också förvänta dig att Städly rengör ugnen och kylskåpet. Läs mer om vad som ingår här.

Vad kostar flyttstädning?

Städly erbjuder den billigaste flyttstädningen i Göteborg, endast 27kr per kvadratmeter. Den totala kostnaden varierar beroende på storleken på din lägenhet eller hus, så det är bäst att få en offert direkt från oss.

Hur lång tid tar flyttstädning?

Hur lång tid en flyttstädning tar beror på hur stor din lägenhet eller hus är och hur mycket städning som krävs. I allmänhet tar det cirka 2-5 timmar för en en- eller tvårumslägenhet och upp till 8 timmar för en större lägenhet eller hus.

Varför ska jag göra en professionell flyttstädning?

Att få en professionell flyttstädning är viktigt om du vill få vara säker på att inte få några straff- eller städavgifter från hyresvärden. Ett professionellt som Städly städföretag har de verktyg, den expertis och den erfarenhet som krävs för att se till att din lägenhet eller hus lämnas i bästa möjliga skick.

Kan man få RUT för flyttstädning?

Ja, flyttstädning är avdragsgillt. Med Städly behöver du inte göra någonting extra, vi drar av för RUT direkt på fakturan.

Våra slutsatser om flyttstädning?

Sammanfattningsvis är det ett viktigt steg att göra en professionell flyttstädning när du flyttar. Genom att anlita ett företag som Städly kan du vara säker på att din lägenhet kommer att lämnas i rent skick.

Kontakta oss idag för att få en offert för din kommande flytt!

Ett städ du kan vara säker på

Vi gör vardagen enklare för både företag och privatpersoner. Våra kunder är hjärtat i det vi gör.
Därför är vi en av favoriterna på Facebook, Offerta, Google, Reco och Thatsup!

⭐⭐⭐⭐⭐

Offerta

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

reco

⭐⭐⭐⭐⭐

thatsup

⭐⭐⭐⭐⭐

Call Now Button