Städly erbjuder den billigaste flyttstädningen i Göteborg

Att flytta kan vara en stressig och dyr upplevelse, med många saker att ta hand om innan du kan slå dig ner i ditt nya hem. En av de viktigaste uppgifterna är att se till att ditt gamla hem lämnas rent och snyggt för nästa invånare. Det är där Städly kommer in i bilden.

Vi erbjuder flyttstädning av hög kvalitet till Göteborgsregionens lägsta priser. Vår prissättning är rak och transparent med en taxa på endast 27 kr per kvadratmeter. Det innebär att du bara betalar för exakt den yta vi städar, utan dolda avgifter eller kostnader.

Men låt inte våra låga priser lura dig – vi kompromissar aldrig med kvaliteten. Vårt team av professionella städare använder utrustning och rengöringsprodukter av högsta klass för att se till att ditt gamla hem lämnas fläckfritt och redo för nästa invånare. Vi erbjuder också en nöjdhetsgaranti, så om du inte är helt nöjd med vårt arbete kommer vi tillbaka och gör det rätt.

På Städly förstår vi att en flytt kan vara en hektisk och överväldigande upplevelse. Det är därför vi erbjuder flexibla schemaläggningsalternativ, så att vi kan arbeta runt ditt flyttdatum och din tid. Vi erbjuder även tilläggstjänster som mattrengöring och fönsterputs, så att du kan få allting skött i ett bekvämt paket.

Om du ska flytta i Göteborgsregionen är Städly det självklara valet för prisvärda och pålitliga flyttstädningstjänster. Kontakta oss idag för att boka tid och upplev skillnaden med ett professionellt städat hem till ett oslagbart pris.

Call Now Button