Vad du kan förvänta dig av Städlys omfattande hemstädningstjänst

Dyk ner i det omfattande utbudet av tjänster som ingår i Städlys hemstädningspaket. Från dammsugning av golv och möbler till borttagning av fläckar från dörrar och karmar – det här inlägget guidar dig genom den noggranna processen som säkerställer att ditt hem lämnas skinande rent. Upptäck också hur bekvämt det är att Städly tar med sig alla nödvändiga städtillbehör, inklusive en dammsugare, till varje möte.

När du bokar en hemstädning med Städly får du en omfattande och detaljerad städupplevelse. Teamet börjar med att dammsuga alla golv, lister, kontakter, element och möbler och ser till att inget hörn lämnas orört. Fläckar på dörrar och karmar? De tas bort av experter, så att dina ytor ser helt nya ut.

I köket går Städly längre än till det grundläggande. Teamet utför både invändig och utvändig rengöring av mikrovågsugnen och området där soporna förvaras. Bänkskivor, diskhoar, spisar och stänkskydd skrubbas och poleras tills de glänser.

En av de utmärkande egenskaperna hos Städlys tjänster är den bekvämlighet de erbjuder. De tar med sig alla nödvändiga rengöringsmedel, inklusive en dammsugare, så att du inte behöver oroa dig för någonting. Luta dig bara tillbaka, slappna av och låt proffsen göra jobbet.

Call Now Button